Sunday, 22 January 2012

Tersentuh hati...

Wahhh....tajuk macam cite upin ipin plak kannn...ahaksss...

Actually, semalam mummy n daddy erin da balik shah alam...So,tinggallah Erin kat kampung dengan mak tok dia....Sedih la mummy erin :(  Konon2 taknak nangis tapi tak boleh lahhh nak menahan nyer..Pas cium jer Erin, terus masuk kete tak tgk dia dah...Air mata kira dari Alor Setar sampai ke Penang lah baru nak kering...huhuhu..dashyat..Banyangkan lah dari lahir sampai dah 11bulan tak penah pisah..mana boleh tahan kan...

So,semalam last day kat kampung just bawa Erin g Tesco pastu makan kenduri kat umah bestfriend mummy jer...

ERIN nak jadi pilot lah nant :)

ni pict Erin masa kat Tesco Stargate... tak hingat dunia dah dok drive ni :p

 ni plak masa dalam kete nak p kantin maktok :)


kat bawah ni semua kat rumah bestfriend mummy Erin :-

 rindu sangat2

 ni pose mummy Erin n bonda Insyirah Marsya :)

 Cute kan posing macam ni ...ahakss :p

1 MALAYSIA okeh :)

Semua ni pengubat rindu mummy n daddy :)





2 comments:

  1. bayangkan salah eja laa weyyyy.
    hg eja banyangkan.

    ReplyDelete