Tuesday, 31 January 2012

now is February

Hello uoollss...hahaha...Rindu kat ERIN sudah dilepaskan sbb last week mummy ERIN balik kampung without daddy ERIN :( Bertolak dr KL jam 6ptg sampai Alor setar jam 12tgh malam macam tu lah...So,sampai umah jer my little girl sudah dibuai mimpi...
Day 1 : Esok pagi bangun jer dari tido ERIN tersengih2 tengok mummy dier...hehehe So, rutin harian mummy mandikan ERIN n bg mamam..

Ni lah dia baby 1 malaysia...hahaha sudah pandai okey ;p

Hah, gigi ERIN dan tumbuh dah kat atas 2 batang...Lepas ni ERIN will start her new hobby.... BITE...hahaha..Jaga2 semua..
ERIN siap jer mandi, mummy n pakcik bawa ERIN g kantin maktok sebab umah takde orang.Maktok p masak 2 kat kantin prepare untuk esok hari ... 



As usual, ERIN diikat di belakang.. :)


Sampai ja kantin maktok,ERIN start plak her daily activity...hahaha Berlatih berjalan cara bebas lah kot namanya..hahhaa

Dia tolak jer kerusi tu pusing2 satu kantin....

Day 2 : Still macam biasa bangun tido siapkan ERIN n pergi kantin...Umah dah sunyi takde orang... Means last day lah mummy ngan ERIN kan..Nanti malam da nak balik daaa.. :( Jumpa kejap pon da ok dah kan... da lepas rindu kira oklah kan.. :)

Ni stail terbaru ERIN posing depan camera.. :)

 ERIN start tido dari kul 2 sampai 4stgh kot..Itupun sebab dikejutkan  :)

 Mandi dalam besen yang sama besar dengan badan ERIN.. hahaha

Time nak balik ERIN nak drive kete maktok tapi tak kesampaian :p

Sama ke kiteorg punya muka??


17 FEB ni birthday ERIN plak...Bab prezen, mummy da settlekan dah..Cuma nak celebrate 4 ERIN lom dapat ditetapkan sbb takot mummy ERIN keje n tak dapat balik kg..So, wait n see jelah..Bergantung kepada masa n keadaan lah :)

That's all 4 today....hihihi Nant sambung lagi k.. :) peace




No comments:

Post a Comment