Tuesday, 17 January 2012

Lain nak buat lain yang buat :p

Harini still kat kampung..Tengah menghitung hari2 untuk meninggalkan cinta hati saya si ERIN bam2 kat kampung...Ohh , dapatkah mummy n daddy meneruskan hari2 tanpamu ERIN...huhuhu ..Bila pikir2kan balik,sedih lah nak tinggalkan ERIN tapi apa kan daya..TERPAKSA..

So, arini bajet nak bawa ERIN g jalan2 lah.. Ingat nak pi Tasik Darulaman tapi da lewat kan...kteorg bawa ERIN p ape ke nama ntah ler tempat tu...JUBLI EMAS kot kalau ikut dari kata2 adikku tu lah namanya...Ingat kot best ler kan...Tapi,hampeh ler..tak best langsung..Orang kalau nak dating2 best lah...hahahha.. so,langsunglah takde gambar kat situ...kikiki ;p

ERIN pose dalam kete.. :)

Last2, kteorg g jer City Plaza..Bajet nak bawa ERIN main2 kat situ..Eskalator pon hampeh..tingkat 1 n 2 tak on pun...dah la ERIN berat lebih kurang sama beras dah...Daddy malas nak keluarkan stroller dia..GGrrr....konon2 nak dukung gilir2..cehhh..

ERIN main kereta2 mainan yang sesoai jer ngan umur dia...hiihihi...dah bagi main taknak bangun plak...hadoii lah :p

Ni lah antara pose2 ERIN..ahakss :-


 ada gaya tak nak drive kete betul....hahaha




Oklah...nak stop dulu lah...nant ingat nak stori pasal holiday kteorg plak...ada ker yang nak baca....hahaha. :)  bubbye

No comments:

Post a Comment